PROPERES TROBADES

2 i 3 DE FEBRER 2019: Campionat femení organitzat per Berritxu Zesta Eskola

BIARRITZ 

Des de fa més de 40 anys anualment es fa una trobada entre el Club Vasconia i Biarritz Athlétic Club – Cesta punta. Bianualment el Club Vasconia viatge a Biarritz a competir amb Biarritz i viceversa amb l’objectiu d’intercanviar experiències, conèixer  i aprendre d’altres zestalaris,  fora de l’àmbit del Club Vasconia.

GERNIKA

Anualment el club fa una trobada a Gernika-Lumo a mode d’intercanvi d’experiències amb l’escola de cesta punta de la població gipuskoana dirigida per Gonzalo Beaskoetxea. Aquest punt de trobada permet intercanviar experiència entre els nostres alumnes i es realitza dins el marc d’activitats estivals de l’escola de cesta de Gernika-Lumo.

BERRIATUA

Des del 2016 Xistera promou la modalitat de cesta punta en l’àmbit masculí i sobretot ha iniciat un projecte ja consolidat en l’àmbit femení. Ha donat a conèixer la cesta punta a escoles de Euskadi i ha sigut el vincle per a molts joves que han volgut iniciar-se en aquest esport.

En motiu de la trobada anual internacional de dones zestalaris, les noies del Club Vasconia participen en aquesta trobada de noies de Occitània, Iparralde, Euskadi, Navarra i Catalunya.

Els dies 1 i 2 de desembre de 2018,  un total de 7 jugadores del CLUB VASCONIA ha participat a LA TROBADA INTERNACIONAL FEMENINA a Berriatua que organitza anualment XISTERA.