El dia 17 d’abril es va celebrar el Festival Social de Primavera i l’entrega de premis del Campionat de Catalunya i Social 2014-2015. El festival es va inaugurar amb una quiniela de veterans i promeses on la parella Del Rio – Florit es van imposar a la resta de parelles amb bastanta diferència. Seguidament es va disputar un dels partits estel·lar de la competició actual del Campionat de Catalunya, un aferrissat encontre entre les parelles Marcos-Cabau i Ismael-Unai, que es disputaven la preeminència en el quadrant de classificació. Tot i que els veterans van dominar la primera part del partit, les joves promeses del club es van refer el suficient per a fer una lloable remuntada i aconseguir la victòria per 35-33.

Simultàniament i al frontó curt es van celebrar tres dels partits corresponents a la categoria de promoció del Campionat de Catalunya d’enguany, format per davanters de l’escola de cesta i saguers promeses i veterans. Destacar la presència femenina amb Gisela-Elisenda que van imposar-se en el seu debut en aquesta categoria.

La cloenda del festival esportiu es va fer al frontó llarg amb la celebració d’un estel·lar d’exhibició entre els nostres millors jugadors de primera categoria, imposant-se Sergio Reyes i Carles Pedragosa a Guillem Núñez i Hector Garde.

Un cop desplaçats els vasconians fins al restaurant Sinnet, es va procedir a l’entrega dels guardons corresponents al Campionat de Catalunya de cesta punta parelles 2014-15 i Campionat Social 2015, sent els guardonats els següents:

 

Campionat de Catalunya Cesta Punta Parelles 2014-2015

Campions 1a Carles Fresno – Rudy Santa Cruz
Sot-Campions de 1a Edgar Ybargengoitia – Guillem  Padrosa
Campions 2a Guillem Núñez – Carlos Pedragosa
Sot-Campions 2a Edgar Ybargengoitia – Mikel Solano
Campions 3a Unai Marsol – Elisenda Pérez
Sot Campions 3a Ismael Gomez – Antonio Pedragosa

 

Concurs social 2014

Campions 2a Urko Aguirre – Carlos Pedragosa
Sot-Campions 2a JMa Lopez LLauder- J del Canto
Campions 3a Tom Ybargengoitia – Carlos Pedragosa
Sot-Campions 3a Fernando del Rio – J.L. Pedragosa
Campions Promeses i veterans Alex Izquierdo – J.L. Pedragosa
Sot Campions Promeses i veterans Tom Ybargengoitia – Fernando del Rio

 

Concurs social 2015

Campions 2a Marcos Lopez – Jorge del Canto
Sot Campions 2a Guillem Nuñez – J.L. Pedragosa
Campions 3a Lalo Pedragosa – J.L. Pedragosa
Sot-Campions 3a Unai Marsol – Elisenda Pérez

 

Un del moments més emotius de l’acte va ser el moment en que es van entregar les distincions especials de reconeixement a dos vasconians il·lustres, que amb la seva tasca han contribuït de manera decisiva a que el club entri al segle XXI amb bon peu, en Mateu Llach Santcliment, que ha estat al capdavant de les tasques administratives i d’intendència del club al llarg dels darrers 25 anys i en Salvador Pedragosa Radua, president durant 12 anys i que ha actuat com a catalitzador de l’actualització del funcionament del club als procediments dels nous temps.

Després del dinar, els vasconians vam compartir una animada sobretaula al llarg de la qual se van repartir distincions als alumnes destacats de l’Escola de Cesta Punta de Barcelona per a concloure amb una cantada d’habaneres i l’actuació especial dels nostres consocis més musicals, Carles Pedregosa al acordió, Hèctor Garde al txistu, guitarra i veu i Jordi Lopez Duatis “Pio” a la guitarra i veu que ens van animar fins a mitja tarda en que van concloure els actes d’aquest extraordinària jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *